Löydän juuri sulle sopivan paketin helposti. NäpPärä kone ja toimivat työlaitteet samaan pakettiin. Ja on muuten yllättävän edullista!

Toimimme nopeasti ja sinä saat juuri haluamasi paketin, minne tahansa sen haluatkin, varmasti. Ja hei, pidämme huolen, että vehkeet toimii.

EETU TYSTER, MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
REILUSTI PAREMPI

KONEVUOKRAAMO

CE Rental tunnetaan Reilusti Parempana konevuokraamona. Olemme vuokranneet legendaksi muodostuneita JCB koneita ja laadukkaita työlaitteita jo 20 vuotta.
Mottomme on aina ollut ja tulee aina olemaan: Meidän kanssamme et jää yksin.

Lyhytaikainen

KONEVUOKRAUS

Kun koneelle on tarve, vaikka lyhytkin, olemme palveluksessasi. Lyhytaikainen konevuokraus koetaan hankalaksi ja kalliiksi. Se ei ole niistä kumpaakaan. Kerro meille tarpeesi, niin suunnitellaan tehokkain ja edullisin ratkaisu.

Ei joka hommaan kannata omaa konetta hankkia, eikä lähteä siirtelemään olemassa oleviakaan. Ota yhteyttä ja kysy meiltä, saatat yllättyä.

PITKÄAIKAINEN

KONEVUOKRAUS

Pitkäaikainen konevuokraus yleistyy vuosi vuodelta. Emme koskaan vuokraa vain konetta ja työlaitekasaa. Tarjoamme samat edut kuin koneen ostajalle, eli huollot ja varaosatoimitukset maanlaajuisen verkostomme toimesta. JCB on vahvasti mukana vuokraustoiminnassakin, sillä he myöntävät huoltosopimusasiakkaillemme lisätakuun koneisiin, mikäli koneet lunastetaan omaksi.

Ota yhteys, niin suunnitellaan sinulle edullisin kokonaisuus.

JCB KONEET

AINA VARMA VALINTA!

JCB on maailman suurin yksityisomisteinen konevalmistaja. Sen mallistosta löytyvät koneet kaikkiin tarpeisiin, ihan kaikkiin.

Koneet ovat laadultaan, suorituskyvyltään ja mukavuudeltaan parasta mitä asiakas voi toivoa.

Valtakunnallinen huolto-ja varaosapalvelumme, sekä koko maan kattava huoltoverkostomme ovat aina lähellä, olit itse missä tahansa.

JCB:n maahantuoja Mateko Oy tunnetaan luotettavana kumppanina, eikä neljännesvuosisadan kokemuksensa ainakaan heikennä kumppanuuttamme.

JCB on aina varma valinta. Se ei petä