Moi. Osaamme ja haluamme paneutua tarpeisiisi. Vaikka olemme maanlaajuinen toimija, ollaan aina lähellä. Haluamme oikeasti, että menestyt ja lupaamme loihtia sulle järkevän kokonaisuuden. Ollaan harjoiteltu tätä jo yli 20 vuotta. Osataan homma.

Petteri Sirva, MYYNTI
0
Toimintavuosia
0
Toimipisteet
0
Liikevaihto (Milj.)
0
Vuokrattavat
koneet
REILUSTI

PAREMPI

CE Rental on toiminut jo yli 20 vuotta koneiden vuokraamisen saralla ja toimintamme on laajentunut vuosi vuodelta. Kokemusta ja osaamista meiltä löytyy siis roppa kaupalla ja jotain olemme varmaan tehneet oikeinkin.

Olemme vuosien varrella oppineet mitä vuokraavat asiakkaat haluavat, emmekä ole tietävinämme asioita paremmin. Suunnittelemme ja opastamme asiakkaitamme heille tehokkaimman ja edullisimman kokonaisratkaisun löytämiseksi.

Yhdessä hyvin suunniteltu paketti edesauttaa aina asiakastamme tuottavimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Vaikka olemme maanlaajuinen toimija, olemme kevyt ja ketterä. Meihin saa aina yhteyden ja apu on lähempänä kuin uskotkaan.

Me huolehdimme siitä, että kalusto ei ole työmaan heikoin lenkki. Olemme Reilusti Parempi.

NÄIN ME

TOIMIMME

Kun sinulle tulee tarve koneen vuokraukseen, olemme paikalla. Yhteys meihin ja kaikki järjestyy. Kaikki vuokrattavat koneemme ovat tuoreita. Jos ei ihan ”pakasta vedettyä” haluta, niin alle kolme vuotiaita joka tapauksessa.

Varustelemme koneet tarpeidesi mukaan ja jos ei juuri oikeanlaista kombinaatiota löydy varastostamme, käännämme kaikki kivet ja kannot, että löytyy.

JCB on merkkinä aina luotettava valinta, myös vuokrakoneeksi. Ne ovat tehokkaita, mukavia ja luotettavia. Vuokrakoneitamme palvelee koko Mateko Oy:n huoltoverkosto, eli apu on lähellä.
Kun kone vuokrataan, on sille olemassa tarve. Kun tarve on olemassa, tulee työn sujua ongelmitta ja katkoitta. Me täytämme varmasti tarpeesi ja lunastamme lupauksemme.
Emme me turhaan ole tätä 20 vuotta harjoitelleet.
Meihin voit luottaa.

ASIAKKAAN

SANOMAA:

Kun rekkoja on jonoksi asti ja tavaraa liikkuu paikasta toiseen, eivät kuormien siirtolaitteet saa olla heikoin lenkki. Niiden pitää toimia aina ja koko ajan.
Se on suurin syy miksi merkkimme on JCB ja vuokraajamme CE Rental.

Ei minulla ole aikaa, eikä aina osaamistakaan suunnitella konekantaamme edullisimmaksi kokonaisuudeksi. CE Rentalin miehillä on.

Logistiikkakoordinaattori Harri Pietikäinen / Suomen Rakennuslogistiikka Oy